Hyvää iltaa!
Menin aamulla jumboon hakemaan kahta Vero Modan peruspitkähihaista paitaa, valkoista ja mustaa. No valkoinen löytyi ihan tavallisena omaa kokoani, mutta mustaa ei ollut, joten otin muuten samanlaisen, mutta sellaisen, jossa on helmassa pitsireunus.
Niistä ei ole kuvia, mutta perus valkoinen maksoi 12,95€ ja musta pitsihelmainen 16,95€.

Sitten löysin Onlystä vielä tämän, 19,95€, kuvasta ei näy, mutta kankaassa on seassa vähän hopealankaa. En ole ihan 100 varma vielä aionko pitää tämän...


Sitten osasin jättää shoppailun silläerää sikseen ja menin kouluun. Koulussa opin, että omaan tiimalasivartalon ( :D ) ja että värimaailmaltani olen talvi.

Tässä "talven" värikartta

Allekirjoitan kyllä tämän ja nämä ovat sellaisia värejä, joita suosin pukeutumisessani.

No, sitten loppui koulu ja oli ongelma edessä, koska minullapa ei ollut kotiavaimia mukana, vaan ne jäi aamulla kotiin, ja piti kuluttaa aikaa siihen saakka, että puolisoni pääsi töistä, joten... ehkä arvaatkin... Päädyin kiertelemään kauppoja....
Seuraavankin varmaan arvaatte... En tullut tyhjin käsin kaupoista ulos... Tässä saalis.

Lindexistä sukkia 4 paria, 1 pari 5,95€, mutta kolmet hintaan 9,95€ Nämä kyllä tulivat tarpeeseen. Huomaa, myös näissä (3 parissa) hieman hopeaa... ;)


Ja sitten 3 alushousut. Pinon päälimmäiset 9,95€ ja niistä -50%, keskimmäiset olivat normaalihintaiset, mutta niin söpöt 8.95€ ja alimmat 7,95€ ja niistä -70% alennusta (oli vissiin alennettu vahingossa, koska muut samanlaiset olivat normaalihintaisia ja näitä oli ale rekissä ainoastaan nämä)


Sitten ostin vielä Onlyn sinisen neuleen 19,95€, edestä hieman lyhkäisempi kun takaa, tosi kivan tuntuista materiaalia. Tästäkään en ole varma, aionko sittenkään pitää...

Kuva materiaalista


Sitten tälläinen Pieces paljettijoustovyö, joka taisi maksaa 16,95€


Tähän tajusin viimein lopettaa!
Mutta... Eilen illalla tilasin vielä Zalandosta tälläisia...

Object Nellie neule

Vero Moda Musta Bleiseri 49,90

Ja Vila Mello neuletakki


Näitä odotan innolla ja toivon, että ovat sopivia.

Joopa joo... Nyt on vaatekaapin sisältöä uudistettu aika urakalla, jos nyt vähän rajoittaisi sitten... :) Onneksi olen myös saanut myytyä vanhoja vaatteita, niin on kaapissa tilaa :) Täytyy vielä miettiä mitä teen noiden kahden Onlyn paidan suhteen, täytyy huomenna testailla lisää, ja sitten päättää.

Huomenna I LOVE ME -messuille, sieltä vielä annan luvan itselleni ostaa jotain, jos jotain kivaa löydän.

Nyt kuulemiin, ja pahoittelen, että kuvat ovat noin pimeitä ja epätarkkoja... :/ Moi moi!