Menimme siskoni kanssa eilen Jumbossa käymään.

Siskoni oli uutta neuletta vailla ja minä halusin hakea Cliniquen even better -sarjan uuden peitevoiteen!


Kuva tuotteesta on napattu netistä, en jaksanut alkaa kuvailemaan mitään... :) Olen nyt kahtena päivänä käyttänyt tuotetta, ensin saamastani testeristä ja sitten tänään eilen ostetusta purkista! Ostin vaaleimman sävyn ja olen tyytyväinen ostokseeni!

Sitten täytenä heräteostoksena The Body Shopista ostin tälläisen... (kuva myös netistä)

Syksyn kausituote, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan/niin pitkään kuin tavaraa riittää!
Body Shopilla oli enemmänkin tätä Vanilla sarjaa (uusia tuotteita) ja suklaa sarjasta myös! Lisäksi syksyn/talven meikit olivat ilmestyneet! Taidan joutua käymään ensiviikolla hakemassa jotakin muutakin kivaa..!

Jos nyt palataan takaisin tähän Vanilla Bliss lip balmiin, niin tätä huulivoidetta testasin heti sen maksettuani! ja tykkään kovasti, se syrjäytti perus huulirasvan samantien käsilaukustani!

Sitten etsimme STRATOS kuplasuklaata ympäri kauppakeskusta, se kun on tullut vuosien tauon jälkeen takaisin Suomen markkinoille! Ja se on niiiiin hyvää....!
Citymarketista oli loppu, mutta toisella r-kioskilla oli vielä jäljellä!

Siinä olivatkin shoppailut! Nyt on pakko mennä vaihteeksi imuroimaan ja sitten nauttimaan hienosta aurinkoisesta syysilmasta, kun sellainen kerrankin näyttää ulkona vallitsevan :)  Mukavaa viikonloppua kaikille!!