Moii! Olen koko päivän odottanut, että pääsen kirjoittelemaan tänne! En edes tiedä mistä aloittasin, joten aloitetaan jostain.

Perjantai oli rauhallinen koti-ilta perheen kesken, leffaa katseltiin vaan kotosalla. Lauantai menikin töissä miltei kokonaan, mutta sunnuntai! Mieheni ilmoitti aamulla haluavansa lähteä shoppailemaan. En ollut ehtinyt edes sängystä nousta, joten luulin nähneeni unta. En reagoinut hänen sanoihinsa, joten hän myöhemmin sanoi uudestaan, että haluaa lähteä Kodin Terraan. Jopas jotakin!
Sinne siis mentiin. Mieheni oli nähnyt mainoksessa, että Kodin Terrassa oli suht edukkaaseen hintaan myynnissä mustavalkoinen lasitaulu (New York maisema) ja hän oli sen pättänyt ostaa. No, sehän sopi minulle! Olemme useaan otteeseen ihaillut vastaavia muualla, ja nyt sellainen koristaa seinäämme! Hyvä niin!

No, sain sitten samalla kertaa houkuteltua (kiristettyä) miehen myös kanssani ikeaan :D Halusin sieltä pari hyllyä, ja ne myös sain.
Mustan ruskeita Ribba hyllyjä 2x ja yksi saman värinen perus LACK hylly (keskikokoinen).
Kuvat saatte googlettaa näistä itse, jos näette tarpeelliseksi ;)

Sitten jouduin illaksi menemään taas töihin.. Iltamyöhään kun kotiuduin, oli Ribba hyllyt seinässä, Lackin paikkaa emme ole vielä saaneet päätettyä. Illalla sitten asettelin yhden kynttiläjutun ja rakkaimpia valokuvia kehystettynä uusille hyllyille. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

Päätöksistä puheenollen, aiemmat pohdintani niiden kahden paidan suhteen ovat saaneet päätöksen, pidin ne molemmat... Sehän ei itseäni ainakaan yllättänyt.

Noniiin, tähän päivään. Minulla on ollut vapaa päivä, ja olen sen taas kuluttanut kauppoja kierrellen ja pari yhden jutun ostinkin!

Elikkäs... Jumbon Stokkalle oli jo saapunut Diorin Holiday 2012 kokoelma!
Tässä kuva mielstäni sen upeimmasta tuotteesta!

Tosi pramea paletti, jossa kultainen ja hopeinen luomiväri ja kaksi huulikiiltoa. Paletti suljetaan rajauskynällä. Hintaa 95€, joten en ostanut, vaikka hilkulla olikin!

Sen sijaan ostin samaisesta kokoelmasta Diorskin Poudre Libre - matte and luminous hydrating loose powderin, sävy 431. Tämä on erittäin "valovoimainen" sävy, joka on vaan tässä kokoelmassa saatavilla. Kuvaa en nyt esittele, koska rasia on ihan samanlainen kun tavallisessa Diorin irtopuuterissa. Tuoksukin on tuttua ihanaa Dioria.

Tästä kokoelmasta innostuneena Googletin kahden muun lempi meikkimerkkini tulevat kokoelmat... ja tässä ne tulee!

LANCÔME (toivottavasti tulee suomeen), tätä ei siis ollut ainakaan vielä saatavilla.


Ja se mitä eniten odotan.... MAC !!





Nämä nyt on vaan netistä kaiveltuja, aika näyttää mitä tulee tarjolle :)

Mutta vielä täytyy todeta, että Diorin paletti oli todella todella upea, vaikken niistä yleensä niin kovin välitäkkään...

Tästä tulikin mieleeni kun kerroin ostaneeni perjantaina Diorin Nude meikkivoiteen, olen nyt sitä pari päivää käyttänyt ja tykännyt kyllä kovasti.

Mitähän vielä... Kävin tänään myös Vantaan Vahinkopalvelussa (tai jotain sinne päin) joka on Tikkurilan Viertolassa. Kuulin eilen, että sielä on erä Onlyn vaatteita edullisesti. Olihan sielä, mutta en sitten ostanut kuitenkaan mitään. Mutta kannattaa käydä kurkkaamassa.

Sitten vielä sellainen asia, että olen todella positiivisesti yllättynyt, miten suuri luku on saatu aikaiseksi laskuriin! Joku siis lukee tätä! Jeee!! :)

Hmm... Siinä taisi olla tällä erää kaikki, mutta olihan sitä jo siinäkin :)
Kiitos että kävit lukemassa!