Heissan taas :)

Joulu on jo miltei ovella, tai ainakin se lähestyy hurjaa vauhtia!
Kotini olen ehtinyt jo "vuorata" pihaa myöten joulukoristeilla, vaikka emme juurikaan joulun aikana ole, vaan vietämme sen lähimpien sukulaisten seurassa!

Joululahjaostokset sen sijaan eivät olekkaan ihan yhtä hyvällä mallilla!!
Tänään(kin) olin taas useamman tunnin kiertelemässä kauppoja hki keskustassa ja jumbossa, ja muutaman lahjan onnistuinkin sitten löytämään, mutta silti noin puolet lahjoista on vielä ostamatta. Yritän aina keksiä sellaisen lahjan, joka miellyttää mahdollisimman paljon sen saajaa... Sepä ei olekkaan aina niin helppoa.

No joo... Kun viimeksi pääsin hehkuttamaan, etten ole kuukauteen ostanut meikin meikkiä, niin pitihän tilanne korjata! Ostin siis itsellenikin jotain... Vaikka siitä ei olekkaan kauaa, kun ostin Diorin Nude meikkivoiteen (ei, en todellakaan ole saanut sitä vielä käytettyä!) niin suorastaan JOUDUIN ostamaan tänään Giorgio Armanin Maestro meikkivoiteen.


Sitähän on hehkutettu eri lehtien sivuilla hirveästi ja eksyin testaamaan tänään tuotetta.... No, olin myyty. Hinta hirvitti 69€ (kallein ikinä ostamani meikkivoide!!!) mutta ostin silti... Huomenna pääsee kunnolla testaamaan!!!! JEE!!

Niin ja sitten Boozt.comin tilaukseni tuli tänään.... Ja, no, siis se vila copo cardigan "pusero/takki/mikälie" tuli... Siis ihan älyttömän kaunishan se on.... Mutta leikkaus ei sovi minulle.. tai en osaa olla sen kanssa... Eli siis hyvin tod. näköisesti kiikutan sen palautukseen... Mutta! Löysin jotain saman tyylistä jo tilalle.... ;) Siitä toisen kerran :D

Nyt pitäisi kuulemma tehdä jonkinlainen lista siitä, mitä tahtoisin itse joululahjaksi (mieheni pyyntö...), mutta en oikein itsekkään tiedä, sillä vaate ja meikkiostokset hoidan mieluiten itse... Yleensä :)

Hmm... Meinaisin unohtaa jotain erittäin oleellista, ostin myös Tigin Bed Head sarjan Masterpiece hiuslakan, joka on mielestäni yksi parhaista, ellei jopa paras käyttämistäni hiuslakoista ikinä. Se oli tarjouksessa ja pukeutunut limited edition purkkiin :)

Yritän, paino sanalla YRITÄN välillä kokeilla päivittäistavara kaupoissa myytäviä hiustenmuotoilu tuotteita, mutta aina tulen siihen tulokseen, että ne ovat mielestäni huonoja! Sama pätee kosmetiikkaan. Laatu ei vaan ole samaa, kuin kalliimmissa tuotteissa ja ymmärtäähän sen...

En ole lisäillyt kuvia tyylistäni, vain yksittäisistä ostamistani vaatteista... Kiinnostaisiko jotakuta nähdä tyyliäni? Minusta olisi kovin mielenkiintoista kuulla, mitä teillä, hyvät lukijat, on sanottavaa tyylistäni :)

ELI EDELLEEN, kommentteja saa laittaa, suorastaan toivoisin niitä! :)

Palaillaan!