Juu tosiaan, kirjoitusinto on niin palava nyt, että päätin etsiä muutamista ostoksistani netistä kuvan, eteenkin kengistä, koska olen jokaisia jo käyttänyt, enkä ole uutena kuvannut omiani.. :)

Ensimmäisenä laitan kuvan kengistä, joista luulen, että varsinainen villitys alkoi, Spirit Storesta Simona niminen kenkä, omani ovat kuvasta poiketen mustat. Löysin nämä sattumalta joulun jälkeen alesta (hintaa jäi vain 17€!!)

 

spirit%20simona-normal.jpg

Sitten... Seuraavat kolme ovat jo aiemmin mainitsemastani Zalandon tilauksesta..

Anna Fieldin mokkasiinit, alesta myöskin! Näitä en ole vielä itseasiassa käyttänyt, odottavat kesää!!!

annafmokka-normal.jpg

Sitten Zign kiilakorkolenkkarinilkkurit, näitä olen käyttänyt joka päivä paketin saatuani! Tosi kivat! Pelkäsin ensin, että ovat "liian teinit" jos niin voi sanoa, mutta ne ovat saaneet paljon kehuja :)

kiilakorkolenkkarit-normal.jpg

Seuraavat tilasin pääsiäis viikonloppua ajatellen, olimme mökillä keski-suomessa, sielä olisi tarvinnut näitä, ikävä kyllä paketti ennätti vasta pääsiäisen jälkeen perille. Päätin silti pitää nämä ja olen kyllä jo kerran käyttänytkin

Keds- Cream Puff, Zalandosta alennuksesta nämäkin.

 

kedscream-normal.jpg

Seuraavat ostin Stokkalta ja ne ovat lemppari kenkä merkiltäni Vagabondilta ja malli on Cortona. Näitä olen käyttänyt kerran vain, koska en yksinkertaisesti ole raaskinut pitää enempää! Tykkään näistä hirmuisesti! Näitä on monessa eri värissä ja lyhkäisella ja tällä pidemmällä varrella, haaveilen samanlaisista mintun vihreistä.... ;)

vagabond-cortona-1041887-normal.jpg

Kivoja, eikö ;)

Hmm... Sit pari suositeltavan hyvää kosmetiikka juttua :)

biotherm--aquasource-deep-serum-50-ml-noChampagne_73-normal.jpg

Biothermin uusi Aquasource -seerumi ja MSChic Champagne luomiväri.

Molempiin olen tosi tyytyväinen, Aquasource tekee mitä lupaa ja luomiväri on kaunis, kestää kauniisti, levittyy hyvin ja tykkään erityisesti sen koostumuksesta!

 

Noniin, nyt palataan toiste :) Sitten niitä itse ottamiani kuvia :)

Moikka!!