No tässä nyt niitä ostoksia blogihiljaisuuteni ajalta... :)

Nämä ostin eilen Stokkalta, oli sellanen setti joka maksoi 12,90€. ihanan makeat karkkiset tuoksut veivät mennessään...nam! Kyllä kelpaa suihkutella!


Joo ja tämä on kampin onlystä ostettu. Tykkään kovasti ja olen monesti jo käyttänytkin! Hintaa taisi olla 21,95€
 
Tämä löytyi samalta reissulta kampin Vero Modasta 12,95€ ehkäpä? Tämä on vaan sellainen kapeahko ja ohut huivi, mutta tykkään siitä kovasti!


Tässä on nyt kuva vastaavista Midonna -farkuista, joista olen kaikille kyllästymiseen asti jauhanut ! Rakastan niitä!!! heart



Seuraavakin on onlyn, maksoi one wayssa 9,90€, kuvassa kovin rypyssä, kun en ole silittänyt (otin juuri kuivumasta).


Seuraavaksi ihanat kynsilakat, jotka sain lahjaksi heart


Tässä tulee nyt ne Vagabondin kengät, joista myös väänsin Zalandon kanssa...

Ja tässä toiset Vagabondit :D molempia on käytetty jo, joten, niissä saattaa kuvissa olla jotain likaa :P


Sitten itiksen Vero Modasta ostettu Pieces vyö, joustava. Maksoi vissiin 24,95 tai 29,95 euroa...


Tässä kuvassa on kaksi ostamaani huivia, vaikka toinen yrittääkin viedä kaiken huomion. Alempana Gina Tricon tuubihuivi, hintaa vissiin 12,95 tai jotain sinne päin ja päällä Cubuksesta (muistaakseni...?) ostettu pääkallohuivi, hintaa n.15€


Kirppis löytö, melkeinpä mauttoman söpö partylite kynttiläsomiste, maksoin tästä 4€, kuva on vähän huonosti valottunut tai jotain.


Tämän ostin myös kirppikseltä, tosin se oli uusi, laput oli kiinni. Tosi kiva. 12€


Kallein viimeaikaisista ostoksistani, Mulberryn medium kokoinen Mabel laukku. Maksoin tästä 240€ huuto.netissä. Sain kuitit yms. mukaan :)


Sitten talvitakki. Olin etsinyt jo viikkoja sopivaa ja jokaisella "etsintä reissultani" kannoin kotiin aivan jotakin muuta, kuin etsimääni, kunnes törmäsin tähän (tai totta puhuakseni, olin törmännyt jo aiemmin, mutta 100€ hintalappu hirvitti muista shoppailuista kärsinyttä tiliäni...). Joka tapauksessa, menin Jumbon vilaan, myyjä tarjoutui avuksi ja sanoin etsiväni MUSTAA talvitakkia, ja hän esitteli tämän. Sovitin ja ihastuin, ja mikä tuuri, juuri sinä päivänä oli Vilassa alkanut talvitakkien tarjous, kaikki takit -30%!! Ostin siis tämän, enkä ole katunut!



Eilen selailin netin vaatevalikoimaa, ja päädyin ostamaan/tilaamaan Boozt.comilta tämän... Vähän jänskättää onko YHTÄÄN oman tyyliseni, osaanko käyttää missään, onko aivan liian pramea... jne.. Mutta saahan sen sitten palautettua, jos niin on.

Tässä on nyt kaikki kuvaamani ostokset. Olen takuulla ostanut muutakin, mutta nyt ei tullut mieleen muuta!

Pakko mainita, että en ole ostanut YHTÄKÄÄN meikkiä kirjoitustauollani ja se jos mikä on ihme :D

Kiitos, että viihdyit blogini parissa! Lupaan, että en pidä näin pitkää taukoa seuraavaan kirjoitukseen!