Moi!

Kerronpa aiemmin ostamistani ja esittelemistäni kosmetiikkatuotteista ja niiden käyttökokemuksista!

MAC

Ekana vaikka MAC brow finisher, tosi hyvä. Oli myyjän suositukseen uskominen :)
Käytän tätä yhdessä MAC:in puuterimaisen kulmavärin kanssa, eli ensin finisher, sitten siveltimellä väri päälle! Kestää koko päivän ja pysyy kulmat siistinä!

Sitten ostin myös Marilyn Monroe -kokoelmasta luomivärin ja poskipunan! olen tosi tyytyväinen valkkaamiini sävyihin ja kävinkin eilen hakemassa vielä yhden luomivärin samasta kokoelmasta. Preferred Blonde on sen sävy. Siitä tykkään todella todella paljon!

Clinique

Even better peiteväri, tämäkin pysyy siistinä ja peittää hyvin, pelastaa even better eyesin kanssa huonosti nukuttujen öiden jälkeen (joita on ollut huolien takia useampi viime aikoina...)
Tykkään kovasti edelleen (molemmista)!

The Body Shop

The Body Shop Vanilla Lip Bliss. Tästä tuli heti huulivoide suosikkini sen ihanan tuoksun ansiosta! Aiemmin en edes huomannut, että rasvassa on seassa kultaisia hippusia!
Kuten jo viime kerralla ennustelin (itseni tuntien) kävin tosiaan ostamassa lisää Vanilla sarjaa, ostin tänään suihkugeelin/suihkumaidon. Sitä en ole käyttänyt vielä, mutta vanilian hento ja pehmoinen tuoksu lumosi minut taas. Ei ole sellainen äklömakea kuitenkaan!

Lisäksi hehkutan PEVONIA:n ihonhoitotuotteita! Monelle varmaan tuntematon (hoitola) sarja, mutta suosittelen kokeilemaan!
Olen pari kuukautta käyttänyt tuotteita ja ne ovat loistavia! Varsinkin entsyymikuorinta!

Nyt ei anna budjetti myöten shoppailla enempää, pitää säästellä rahaa perjantaille, koska silloin on kosmetologimessut Helsingissä ja sieltä saattaa joutua ostamaan jotakin :)

Heipä hei ja seuraavaan kertaan!